• For Beauty Professionals
  • Order before 12h00, delivered the next day
  • Secure payment
Pronails B-SYSTEM BGEL BSTRONG

5 min reading time

Hvorfor er B Systemet den hurtigste og mest profitable gelébehandling til din salon?

Tag kontrol over din succes
og opnå flere tilfredse kunder, mere profit, og bedre work-life balance!

Skab den fremtid du fortjener med ProNails B-System

Du startede en karriere som selvstændig negletekniker entusiastisk. At være din egen chef, sætte din egen dagsorden, gøre din passion til dit erhverv: Det var drømmescenariet ikke? Reality check: du er en slave for dine kunder, dine omkostninger overskygger din indkomst, og du har knap nok tid til dig selv eller din familie. Tid til forandring! Skab den fremtid, du fortjener. Fremtiden for negleteknikere er lysere end nogensinde før: du kan tjene penge nok, tilbyde en ekstraordinær behandling til dine kunder og samtidigt have tid til dig selv . Bliv en del af denne fremtid og skift til B Gel System. For med ProNails B Gel System passer du på dine kunder, din virksomhed og dig selv!

FÆRRE TRIN

​ALT-I-ET GEL: KUN 1 PRODUKT NØDVENDIGT TIL BASE, BYGNING, FARVE OG GLOSS (BFLEX) OG FORLÆNGELSE (BSTRONG)

EKSTREMT SELVNIVELLERENDE GEL

INGEN EFTERFILNING ER NØDVENDIG

HÆRDER PÅ BARE 30 SEKUNDER SOFT I PRONAILS SMART LIGHT 

EKSTREM GLANS ØJEBLIKKELIGT TAKKE VÆRE KOMBINATIONEN AF SMART LIGHT LED (INGEN TOP GLOSS ER NØDVENDIG)

IDEAL TILHÆFTNING OG HOLDBARHED TIL ENHVER NEGLETYPE OG KUNDE 

INTEGRERET VIFTEPENSEL, DER GØR DIT ARBEJDE MEGET NØJAGTIGT

 

 

Hvad er B System og hvordan kan det hjælpe dig, din business og dine kunder?

B System er et unikt professionelt gelsystem til naturlig negleforstærkning eller negleforlængelse, der er ekstremt nemt og hurtigt at påføre. Da det er en innovativ alt-i-en-formel, sparer den en enorm mængde tid, hvilket betyder, at du kan behandle flere kunder om dagen og derfor tjene mere! Et minimum af 2 kunder ekstra pr. dag betyder en ekstra fortjeneste på ca.15.000 kr. om måneden, hvilket giver ca. 180.000 om året!

Desuden er disse veganske geler syrefrie og giver dig mulighed for at skabe et smukt, naturligt tyndt, stærkt og holdbart resultat på neglene. Du tilbyder en enestående neglebehandling, der vil tiltrække trendy, kvalitetsbevidste skønhedsforbrugere, som ikke har noget imod at betale ekstra for dette. Det betyder endnu mere overskud! Det er enkelt: B-systemet hjælper dig med at få flere tilfredse kunder, mere overskud og mere tid til dig selv!

 

Hvordan sparer B Gels dig tid, så du kan tjene mere?

BFLEX Natural Nail Treatments og BSTRONG Natural Nail Extensions er skabt ved hjælp af BFLEX og BSTRONG geler: Disse geléer er alt-i-én flaske, der udjævner sig selv og som gør det muligt at forstærke og tilfører shine i et håndelag. Slut med at file efter! BGels giver dig mulighed for at udføre din behandling mere effektivt og langt hurtigere end klassiske 3 fase systemer.

 

Hvorfor er B Gels bedre for dig og  dine kunder? 

ProNails BFLEX og BSTRONG gelerne er helt veganske og syrefrie, hvilket ikke bare dufter bedre, det er simpelthen bedre for din kundes negle og sundhed! Du kan skabe ekstremt naturlige og tynde negle med penslen i flasken, uden at miste styrke eller holdbarhed. Kombiner dette med en elektrisk manicure, og du opnår et picture perfect ultra-naturligt neglelook, som andre negleteknikere kun kan drømme om. Kort sagt, dette er en ny super naturlig og trendy gelé behandling, som dine kunder har ledt efter, som vil give din salon et enormt
boost!

tussentitel

Tags

  • Time-saving
  • Salon
  • Natural
  • Gel

Ikke ProNails kunde endnu?

To Top
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.