• For Beauty Professionals
  • Order before 12h00, delivered the next day
  • Secure payment

12 september 2022 in People of ProNails

5 min reading time

ProNails, vores historie

Passion smitter!

For Catherine Claus var det kun begyndelsen at drive sin egen skønhedssalon med succes. Som den entusiastiske entreprenør hun er, begyndte hun hurtigt at uddanne negleteknikere. På denne måde lykkedes det hende at inspirere hundredvis af kvinder (og mænd) til at gøre deres passion til deres erhverv. Med næse for trends, øje for professionel kvalitet og altid på beatet med de nyeste teknikker, satte hun professionel neglepleje på kortet i Europa.

ProNails blev født!

40 års professionel skønhedsekspertise!

Mere end 40 år senere, er ProNails vokset til et internationalt team med hovedkvarter i Brasschaat. ProNails-produkterne udvikles, testes og produceres i hovedkvarteret under høje krav og internationale standarder. I mellemtiden er ProNails vokset til et stort fælleskab af passionerede skønhedsprofessionelle, alt sammen med grobund i den samme overbevisning; at turde innovere, vælge god kvalitet, og vidensdeling med kunderne.

Som skønhedsprofessionel i dag skal du være en god iværksætter!

I dag har skønhedsprofessionelles behov ændret sig meget siden de første år med ProNails; En negletekniker skal ikke kun være teknisk dygtig, men også en god iværksætter med ben i næsen. En succesfuld salon har brug for et unikt tilbud, både hvad angår behandlinger og produkter, samt et attraktivt look og en stærk online tilstedeværelse. Desuden er markedet og forbrugerne i konstant forandring, og det er svært at følge med på egen hånd.

Nå længere med ProNails som partner!

As a beauty professional, you will find a real partner in ProNails. A partner who not only provides you with the best products or the latest techniques, but who supports you in all challenges you may face as a beauty entrepreneur. A partner who surrounds you with a strong network of experts and offers you tomorrow's trends today. A partner who provides you with the knowledge and resources you need to build a successful salon and future.

Hvis du vil gå hurtigt, skal du gå alene - men hvis du vil gå langt, skal du gå sammen med ProNails som din partner.

 

 

PRONAILS
The future is in your hands
We help you grow and make you shine

Tags

  • People
To Top
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.